"Configure" greyed out

Post your questions, bug reports and feature requests here
Post Reply
kvelde
Posts: 4
Joined: Wed Dec 26, 2012 10:14 pm

"Configure" greyed out

Post by kvelde » Fri May 03, 2019 8:33 pm

I've just reinstalled a licensed copy of gPhotoShow on a reinstall of windows and the "configure" button is greyed out under ControlISS. I can't figure it out. Can you please help

User avatar
gpb
Site Admin
Posts: 475
Joined: Mon Dec 19, 2011 1:23 am

Re: "Configure" greyed out

Post by gpb » Fri May 03, 2019 10:31 pm

It's greyed when it can't find the gPhotoShow executable, maybe it's a bug in the 64 bit version since the 64 bit executable has a different name. I will check issue next week.
Gianpaolo Bottin
gPhotoShow.com

kvelde
Posts: 4
Joined: Wed Dec 26, 2012 10:14 pm

Re: "Configure" greyed out

Post by kvelde » Sat May 04, 2019 4:11 pm

Oh. I wonder if i had been using the 32 bit version previously. No way to tell now with a new SSD. By the way I forgot to mention that I am using Windows 7 both now and in the previous incarnation of the computer. Also I appreciate how fast you responded to my query.

Post Reply