exe only plays? how to create a loadable SS?

Post your questions, bug reports and feature requests here
phillipsMicah
Posts: 2
Joined: Wed Mar 20, 2013 5:34 pm

exe only plays? how to create a loadable SS?

Postby phillipsMicah » Wed Mar 20, 2013 5:38 pm

the .exe I create only plays. I'm use to software, where the .exe that is generated, takes the user through an install process and loads a screen saver that can be chose through the control panel/personalize/screen saver etc.

is this possible with this application?


thanks for any help.

User avatar
gpb
Site Admin
Posts: 406
Joined: Mon Dec 19, 2011 1:23 am

Re: exe only plays? how to create a loadable SS?

Postby gpb » Wed Mar 20, 2013 6:07 pm

Hi,
I am not sure about what is your question, anyway if you install InnoSetup gPhotoShow Pro can create a setup program that will take care of installing the screen saver on the computer and optionally set it as the default screen saver. The setup script created by gPhotoShow can be customized as you wish by using the InnoSetup editor.
Gianpaolo Bottin
gPhotoShow.com

phillipsMicah
Posts: 2
Joined: Wed Mar 20, 2013 5:34 pm

Re: exe only plays? how to create a loadable SS?

Postby phillipsMicah » Wed Mar 20, 2013 7:24 pm

thank you!
I just learned this. I'm just a little confused. does the InnoSetup need to be on the computer I'm installing the screen saver on? or on the computer I'm building the screensaver on?

User avatar
gpb
Site Admin
Posts: 406
Joined: Mon Dec 19, 2011 1:23 am

Re: exe only plays? how to create a loadable SS?

Postby gpb » Sat Apr 13, 2013 4:40 pm

InnoSetup must be installed on the computer where you are building the screen saver on.
Gianpaolo Bottin
gPhotoShow.com


Return to “gPhotoShow Pro (Photo Screen Saver and Slideshow Maker)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests